Kimyager, Kozmetolog ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Uzmanı’nın eğitim birikiminden süzülerek üretilmiş doğal ürünlerin hikâyesi…

Alibey Mh. Karamustafa Cd. Atasoy Apt. No:8 İç Kapı: 6 Silivri / İstanbul
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: Hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.

Bizi Takip Edin

Nergis Natural

Gün: 6 Ocak 2023

dd27be2779818ddb29890bcdb0badf40

GÖZLERİNİZDEKİ CAZİBEYİ ORTAYA ÇIKARIN!

Göz çevresi kişinin bakışlarını doğrudan etkileyen bir unsur olmakla birlikte, morluklar, kırışıklıklar yüz ifadesine de olumsuz bir anlam katmaktadır. Hassas göz çevresi için %100 doğal yağlardan formüle ettiğimiz ürünümüz, göz çevresini belirgin bir şekilde aydınlatır ve kırışıklık görünümünü azaltır. Nemlendirerek, koyu halka görünümünün azalmasına yardımcı olur ve cilde ışıltı verir.

Devamını Oku
67243931a6ed5c26228aa72f41628ff8

CİLT LEKELERİ İLE BAŞINIZ DERTTE Mİ?

Pigmentasyon ya da pigment birikimi olarak ifade edilen cilt lekesi, derinin farklı noktalarında oluşan renklenme anlamına gelir. Cilt lekeleriyle mücadelede en büyük silahımız olan Meyan kökü ekstresini, A, C ve E vitaminleri ile tamamlayarak güçlü bir antiaging etkisi yarattık.

Devamını Oku
f752f58497c6e5e88e18f0e39ea3bce0

CİLTTEKİ TRANSEPİDERMAL SU KAYBI NEDİR?

Cildimizde derin katmanlardan yüzeysel katmana doğru sürekli suyun buharlaştığı bir su hareketi vardır. Biz bu duruma transepidermal su kaybı”(TEWL) deriz. Cilt aşırı kuruduğunda ve elastin liflerin de kaybıyla esneme kabiliyetini kaybederek daha kolay çatlamasına neden olur. Aşırı kuruluk ve döküntü bariyer hücrelerinin kendilerini yenilemesine olanak tanımaz ve cilt bariyeri zayıflar. Bariyer fonksiyonu zayıflamış bir cilt, […]

Devamını Oku
Pipette with spilled cosmetic oil or serum on a gray background.

MUCİZE İÇERİK: VİTAMİN B3

Nemlendirici, yatıştırıcı ve cilt bariyerini güçlendiricidir. Sebum salınımını düzenler. Sivilce oluşumunu önler. Geniş gözenek görünümünü azaltır. Melanin üretimini azaltarak leke karşıtı etki sunar, mevcut lekelerin rengini açar. Cilt tonunu eşitleyicidir. Parlak bir görünüm sağlar. Anti-aging etkisi vardır.

Devamını Oku
a0b98e7970150a03dab7ace43133deac

ÜRÜNLERİMİZİN TÜM CİLT TİPLERİ İÇİN UYGUN OLMASINI NASIL SAĞLIYORUZ?

Bilimin önderliğinde oluşturduğumuz formüllerde temel amacımız tedaviye yönelik bir yaklaşım sergilemek. Ana hedefimiz cilt bariyer fonksiyonunu onarmak ve desteklemek ki, her cilt tipi için bu geçerlidir! Sonrasında önerdiğimiz cilt serumlarımız, mevcut cilt semptomlarına özel olarak tasarlanarak, aynı hedefe odaklanmaktadır. Biz biliyoruz ki; mutlu cilt sağlıkla ışıldayan cilttir.

Devamını Oku
6574ed1e7069086ed42406a5e5339abd

CİLT BARİYERİ NASIL ONARILIR?

Cildimizin en dış katmanı olan cilt bariyeri yanlış ürün kullanımı, çevresel şartlar veya bakımsızlıktan dolayı zarar görmüş olabilir ve onarılmaya ihtiyaç duyar. – Nazik bir temizleyici ile cilt temizliği şart – Cilt nemsiz bırakılmamalı – Hyaluronik Asit olmazsa olmaz! – Kimyasal içeren ürünlerden uzak durulmalı

Devamını Oku
8785baceb883c3921ab2036efc35069e

CİLT BARİYERİNİN BOZULDUĞU NASIL ANLAŞILIR?

Ciltte kuru ve pul pul bir görünüm meydana gelir Ciltte kaşıntı olur Akne ve sivilcelerde artış olur Cilt, renksiz, donuk ve mat görünümlü olur Erken kırışıklıklar başlar

Devamını Oku
cosmetic oil or serum in amber glass bottle with dropper. golden lid decor. a bottle on broken cement tray on white background. copy space.

CİLT BAKIMINDA SERUM KULLANIMININ FAYDASI

Cilt serumları daha küçük moleküllü yapıları nedeniyle cildin alt katmanlarına kolayca nüfuz ederek kolajen üretimini arttırır. Yaşlanma belirtileri, leke, sivilce, nemsizlik, renk eşitsizliği gibi problemlere özel formüle edilmişlerdir. Konsantre formüllü olduklarından dolayı 1-2 damla kullanımında bile hızlıca emilirler ve cilt için yeterli olurlar.

Devamını Oku
smear of cream stroke and round transparent drop of gel serum in a petri dish on a blue background. Concept laboratory tests and research, making and testing cosmetic

SERUM VE NEMLENDİRİCİ ARASINDAKİ FARK VE İLİŞKİ NEDİR?

Serumlar küçük moleküllü ve hafif yapıda olduklarından cilt alt katmanlarına kolaylıkla nüfuz ederek cildi beslerler ve sonrasında sürülecek nemlendiricinin etkisini arttırırlar. Nemlendiriciler daha büyük moleküllüdürler, cildin neminin muhafaza etmesini sağlarlar. Aynı zamanda koruyucu bir bariyer görevi yaparak hem cildi dış etkilerden korurlar hem de mevcut nemin dışarı uçmasını engellerler.

Devamını Oku
0acafa260d30ca680c3cded07d9a9f92

CİLT BAKIMINDA BU SAATLERE DİKKAT!

Verimli uyku vakti olarak tanımladığımız, gece 23.00 – 03.00 saatleri arasında cildin yenilenme ve kendini onarma hızı maksimum seviyeye çıkıyor. Yaşlanma karşıtı rutininizde kullandığınız ürünlerin içerisindeki antioksidan aktifler, ciltteki kolajeni arttırmanın yanı sıra, biyolojik ve çevresel oksidatif stresi de yok etmek için çalışırlar.

Devamını Oku