Kimyager, Kozmetolog ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Uzmanı’nın eğitim birikiminden süzülerek üretilmiş doğal ürünlerin hikâyesi…

Alibey Mh. Karamustafa Cd. Atasoy Apt. No:8 İç Kapı: 6 Silivri / İstanbul
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: Hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.

Bizi Takip Edin

Nergis Natural

B3 VİTAMİNİ (NIACINAMIDE SERUM)

310.00 

B3 Vitamini hücreler arası iletişimi sağlayan bir ajandır ve cilt için birden fazla yararı vardır. Ciltte protein oluşturmaya ve çevresel hasarı önlemek için nemi hapsetmeye yardımcıdır.

ÜRÜN İÇERİĞİ

HYALURONİK ASİT

B3 VİTAMİNİ

B5 VİTAMİNİ

B3 Vitamini hücreler arası iletişimi sağlayan bir ajandır. Ciltte protein oluşturarak cilt hasarını önler ve içeriğindeki Hyaluronik Asit’le birlikte yoğun nem verir, cilt hassasiyetini giderir.

NERGİS NATURAL B3 VİTAMİNİ (NİACINAMIDE SERUM) NE VAAD EDİYOR?

  • Gözenek görünümünün azaltılmasını hedefler.
  • Özellikle Akne ve Leke problemi olan ciltler için uygundur.
  • Koyu cilt lekelerinin açılmasına yardımcıdır, yeni leke oluşumunu önler.
  • Cilt bariyerinin güçlenmesine katkıda bulunur
  • Tenin daha canlı ve aydınlık olmasını sağlar.
  • Cilt tonunun eşitlenmesine yardımcıdır.

B3 VİTAMİNİ (NİACINAMIDE SERUM) NEDEN KULLANMALIYIM?

Derimizin en dış katmanında, tuğla şeklinde hücreler ve hücrelerin aralarını dolduran yağ katmanları vardır. Bu yağ katmanları Seramidler ve Yağ Asitlerinden meydana gelir.

Topikal olarak (dıştan) uygulanan Niacinamide’in ciltteki seramid ve serbest yağ asitleri oranlarını ve keratin sentezini arttırdığı tespit edilmiştir.

Yağlanma ve sivilcelenmeye yatkın ciltlerde anti enflamatuar etkisinden dolayı; akneye ve rozasea ya eğilimli ciltlerde de bu endişeleri giderici etkilerinin gözlendiği bilinmektedir.

Akne sonrası veya çevresel koşullar vasıtasıyla meydana gelen leke ve kızarıklıkları, melanin sentezini baskılayarak giderebilmedeki başarısı kayda değerdir.

NERGİS NATURAL B3 VİTAMİNİ (NİACINAMIDE SERUM) NASIL KULLANILIR?

Leke, sivilce ve kırışıklık problemlerine destek amaçlı hazırlanmış bir serumdur. Temizlenmiş yüze birkaç damla şeklinde uygulanarak, cilt tarafından emilmesi beklenir.

Uyarılar: Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru ortamda, ağzı kapalı saklayınız. Gözle teması durumunda bol su ile yıkayınız. Kullanmadan önce alerji testi yapınız. Haricen kullanılır.

NERGİS NATURAL B3 VİTAMİNİ (NİACINAMIDE SERUM) NEDEN FARKLI?

İçeriğinde bulunan bitkisel özler ve vitaminler sayesinde Cilt bariyerinin güçlenmesine katkıda bulunur. B3 Vitamini, B5 Vitamini ve Hyaluronik Asit sayesinde ciltte var olan sarkmaların azalmasına destek sağlar. Alfa Arbutin ile cildin daha canlı ve aydınlık görünmesini destekler. Bitkisel içerikli olup tüm cilt tipleri için uygundur.

Bitkisel içerikli olup tüm cilt tipleri için uygundur.

Ürünlerimiz, GMP şartlarına uygun laboratuvarımızda üretilir.

Tüm Nergis Natural ürünleri doğal, vegan, botanik içerikler kullanılarak üretilir ve hayvanlar üzerinde test edilmez.

SLS, Ftalat, Sülfat, Rafine yağlar, Vazelin, Parafin, silikon, petrol ve türevleri, Paraben ve türevleri, Sentetik renklendirici, parfüm ve alkol içermez.

NERGİS NATURAL B3 VİTAMİNİ (NİACINAMIDE SERUM) İÇERİĞİNDE NEDEN ARBUTİN KULLANDIK?

Arbutin, yaban mersini meyvesinde bulunan glikoz moleküllerinden elde edilen bitkisel bir içeriktir. Ciltte fazla melanin üretimini engelleyerek güneş, yaşlanma ve sivilce sonrası ortaya çıkan lekelerin önüne geçer. Aynı etkiye sahip B3 Vitamini (Niasiamide serum) ile birlikte kullanılarak, sinerjik etkileriyle daha güçlü bir sonuç elde etmeyi hedefledik. Aktif maddelerin özellikleri ile ilgili yayınlanan bilimsel çalışmalar:

https://www.mdpi.com/2076-3921/10/7/1129

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3663177/

NERGİS NATURAL B3 VİTAMİNİ (NİACINAMIDE SERUM) İÇERİĞİNDE NEDEN HYALURONİK ASİT KULLANDIK?

Gençlik aşısı dediğimiz Hyaluronik Asiti, yaşlanma karşıtı ve nem bombası etkisiyle cilt bakım rutininin olmazsa olmazlarındandır. Kolajeni düzenleyici ve güçlendirici etkisi vardır.

Ciltte nem azalması durumunda, ağırlığının tam 1000 katı kadar su tutma yeteneği ile cilde çok hızlı nem sağlayar. Antioksidan özelliğiyle cildi yıpratan etmenlere karşı koruma kalkanı oluşturur, leke ve sivilce tedavisinde, kırışıklıkların azalması, yaşlılığın önlenmesinde  etkilidir.  Aynı etkiye sahip B3 Vitamini (Niasiamide serum) ile birlikte kullanılarak, sinerjik etkileriyle daha güçlü bir sonuç elde etmeyi hedefledik. Aktif maddelerin özellikleri ile ilgili yayınlanan bilimsel çalışmalar:

chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/165952

ÜRÜNÜN SAĞLIK BAKANLIĞINA BİLDİRİLMİŞ BARKOD NUMARASI: 8683930659078

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“B3 VİTAMİNİ (NIACINAMIDE SERUM)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir